11/12/2009

huivit myynnissä!

Tässä ne huivit nyt ovat, kaikessa hehkeydessään! Soma ja ihanan pehmoinen asuste taaperolle ja leikki-ikäiselle, ja huivin pituus riittää isommallekin lapselle. Huivi on tarkoitettu kiedottavaksi kaulan ympäri vain yhden kerran, sillä se on kaksinkertaista fleeceä ja varsin muhkea.TIETOA HUIVEISTA

Värejä on neljä: harmaa, oranssi, turkoosi ja vaalea violetti. Huivin mitat ovat 17 x 122 cm (pituus ilman pompuloita/tupsuja, joiden halkaisija on n. 3 cm). Materiaali on polyesterfleece, pompulat ovat väristä riippuen joko 100 % villaa tai villa-polyamidia. Pesuohje: Hienopesu 30℃:ssa.


Huivin hinta on 13 € + postikulut. Tilaaminen onnistuu laittamalla minulle viestiä, yhteystiedot löytyvät tuolta blogin ylänurkasta.


HUOMIOTA HUOMIOTA HOO!

Lähikuvissa muiden huivien värit toistuvat oikeina, mutta turkoosi näyttää jostain syystä aavistuksen kirkkaammalta kuin todellisuudessa. Lisää kuvia harmaasta ja oranssista huivista lapsen päällä näkyy edellisissä postauksissa.


***

Here are the scarves, in all their glory! I decided to offer them for sale mainly for my Finnish readers, but if you're interested in getting one, please just contact me. You'll find my e-mail address there in the upper corner of the blog.

1 comment:

anne from finland said...

Kylläpä on ihania huiveja! Harmi, kun ei ole nyt ketään pientä suvussa tai tuttavapiirissä!Toivottavasti kauppa käy!