03/01/2010

it's beginning to feel like home here


9 comments:

Martta said...

Onnea uuteen kotiin! Aiemmassa postauksessa oli ihana jalallinen lasipurkki ja sievää vaaleanpunaista, tykkäsin kovasti!

Minttumaari said...

Kylläpä siellä näyttää jo kauniille - onnea minunkin puolesta uuteen kotipesään :)

Kaunista vuotta 2010 sinulle.

Annika - Vaahteramäen lapset said...

Onnea uuteen kotiin ja samalla onnellista, hyvää alkanutta vuotta!

anne from finland said...

Näyttääpä olevan viihtyisää, kun niin naurattaa!!! Onnea, onnea vaan!

Maria said...

Kiitos kaikille onnitteluista, ja hyvän uuden vuoden toivotukset teillekin! Viimeiset viikot ovat olleet tosi väsyttäviä, mutta innostuneita myös. Nyt on purkamattomien tavaroiden määrä jo siedettävällä tasolla ja edellinen asunto puunattu ja luovutettu - on aika asettua taloksi tänne ja tehdä talosta oma.

Anonymous said...

Christmas makes it a home, doesn't it? With love to keep us warm. Thank you for your Christmas wish, and Happy New Year!

Matroskin said...

Voi miten iso mies siellä porhaltaa! Tosi kivoja kuvia, huivit ovat nättejä. Ne eivät ehkä kelpaisi meidän ahneille turkiskuoriaisille!

Tanja said...

Ihana nähdä vilaisu! Ja pian nähdä koko huusholli, ja SINUT!

Maria said...

Anonymous, I think you're right. Having a family celebration like Christmas here was a good start to our life in this house. Happy New Year to you, too!

Matroskin, iso mies kieppuu sohvalla niin, että äitiä hirvittää :). Kivaa kun tykkäät kuvista ja huiveista! Minä muuten huomasin muuttolaatikoita purkaessa, että joku oli syönyt ihanaa villaneulettani, nyyh. Ainakin edellisessä talossa siis oli kutsumattomia öttiäisiä, varmaan täälläkin. Pitäisköhän hankkia komeroon jotain kannellisia muovilaatikoita villavaatteille? Tähän asti olen sirotellut sinne vain seetripuupaloja ja toivonut parasta.

Tanja, yritän laittaa vilaisuja lisää kunhan tavarat löytävät paikoilleen. Tosi hidasta on tämä purkaminen ollut. Ihanaa kun tulet!