05/12/2009

last minute cards - viime tingan kortit
Better late than never. This morning I finally got some photos taken for Christmas cards and even managed to order batch of them, yippee! They should arrive in time for (cheaper) Christmas mail. I've never sent photo cards for Christmas. Before O. was born I used to receive those child in the snow -themed cards with a little smile, but now I'm convinced our whole circle of acquintance would love nothing better than seeing our red cheeked toddler playing in the snow. I'm telling this as a pre-warning for friends and relatives.


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tänään viimein sain otettua kuvat joulukortteja varten ja tein vielä tilauksenkin, jihuu! Niiden pitäisi nyt saapua ajoissa joulupostiin laitettaviksi. En ole ennen lähettänyt valokuvakortteja jouluksi. Ennen lapsen syntymää suhtauduin noihin lapsi lumessa -aiheisiin joulukortteihin hiukan hymähdellen, mutta nyt olen vakuuttunut siitä, että koko tuttavapiirimme tahtoo nähdä meidän taaperon touhuavan posket punoittaen talvi-ilmassa. Tämä näin ennakkovaroituksena ystäville ja sukulaisille.

8 comments:

Parolan asema said...

Kauniit kortit varmasti, kyllä tällaiset "asetelmat" päihittää mennen tullen kaikki paikoillaan pönötetyt, varmasti kaikkien mieleen, niin, ja ihanaa kun teillä on tullut lunta! Ehtisiköhän sitä vielä itsekin kortteja?

Mimmi said...

Ihania kortteja varmaan, jos näitä saman sarjan kuvia käytät, ovat todella tunnelmallisia. Minullakin on sama juttu, joulukorttikuvat lapsesta ovat tuntuneet jotenkin vähän kliseisiltä ja hymyilyttäneet, mutta nyt kun on oma lapsi, tuntuu että tottahan kaikki haluavat sellaisen kortin saada! Jos lapsi osaisi jo kävellä, ottaisin varmaan tuon tyylisiä kuin sinäkin -- nyt joudutaan tyytymään pönötyskuviin.

niina said...

Ihania kuvia ja ihana villapuku pikkuisella!
Olen ennen ajatellut ihan samoin..että oma lapsi joulukortissa on jotenkin vähän mautonta,mutta yllättäen se mieli muuttuu:) En siis ole vielä mitään kortteja tehnyt,vaan odotellut lunta ja sitä,että saisin tonttulakin ommeltua,meillä kun ei noin hienoja villavermeitä ole. Ehkä ensi viikolla menen kokeilemaan saanko sellaista kuvaa kun mielessä on,kai ne kortit vielä ehtii tekemään..ja vaikkei ehtisi,niin lasta on aina kiva kuvata:)
Hauskaa viikonloppua sinne!

Sanctuary said...

Ilman muuta haluavat nähdä :) Kertakaikkisen ihanat tamineet pikkumiehelläsi!

Maria said...

Parolan asema, vielä ehtii kortit tilata! Taisi tuolla Ifolorilla olla 7.12. viimeinen tilauspäivä, että joulupostiin ehtivät. Nämä juoksentelukuvat eivät lopulta päätyneet tilaukseen asti, tähän postaukseen vaan etsin näitä "kasvottomia" otoksia. Tuttavapiirille lähtee vähän pönöttävämpiä, tai siis niissä naama näkyy ja on teräväkin peräti. Äiti tahtoo näyttää miten söötti tuo pieni on ;).

Mimmi, minusta on hirmu kiva kuvata nyt kun poika kävelee ja touhuaa! Vauvan kuvaaminen taas tuntui vaikealta, etenkin ennen kuin hän osasi istua. Onnistuneita kuvakulmia oli niin hankala löytää, ja kasvojen suhteet näyttivät vähän kummallisilta. Tai ainakin ihan erilaisilta kuin luonnossa. Mutta pönöttävä vauva on kyllä silti ihana!

Niina, kiitos! Villapuku on taitavan anoppini tekemä, ja pipo myös - minustakin ovat ihan mahtavat! Olen onnekas kun saan lapsen kaikki villavaatteet anopilta ja omalta mummultani, sillä itse en osaa neuloa muuta kuin kaulahuiveja. Minäkin haaveilin tonttulakista, aioin ommella vanhasta villapaidasta sellaisen punaisen, mutta enpä saanut aikaiseksi ajoissa... Ajattelin, että on pakko kuvata nyt kun lumi tuli, ettei se ehdi taas sulaa. Ja hyvä olikin, että kuvasin: tänä iltana on lämpömittari taas plussalla :(. Hyviä ompeluhetkiä ja lumisia kelejä sinne!

Sanctuary, minäkin olen iiihan varma siitä, heh! Tamineet ovat hienot minustakin, ja tuo vaaleahko harmaa on meidän pienelle niin hyvä väri. Äidin silmä lepää :).

scaredy-cat said...

Poikanne näyttää ihan pikku maahiselta tuossa ihanassa villahaalarissa! Tällaiset ovat vähän erilaisia kuin tonttulakki päässä sohvalla -kuvat (jotka toki nekin ovat rakkaita läheisille), ja varmasti tervetulleita. Kivoja kaikki kuvat!

Ulrika said...

Very cute photos. I think they will be happy!

Juddie said...

Thank you for these exquisite silver- greys!