13/02/2010

sun behind my back - aurinko selän takana
Saturday. Adventuring in the local antique shop, all three of us together ("oh, watch him -- don't touch that -- that's too fragile to hold, dear"). Carrying a table upstairs from cellar and - after seeing it really doesn't fit anywhere - back again. Lounging about on the sofa with the sun all warm behind my back. Very good.


A lazy Saturday thought: the livingroom will be hot in summer.


***

Lauantai. Miehellä poikkeuksellisesti vapaata, seikkailemista läheisessä antiikkipuodissa koko perhe yhdessä ("vahdi poikaa --- älähän koske siihen -- tuo on turhan heppoinen sinun käsiisi, kulta"). Pöydän kantamista kellarista yläkertaan ja takaisin - ei se vaan sovi mihinkään, ei. Köllöttelyä sohvalla, aurinko lämpöisenä selän takana. Niin hyvä.


Laiska lauantaiajatus: olohuone tulee olemaan kesällä kuuma.

4 comments:

Tanja said...

Ihana päytä! Minä kaipaan kuumuutta.

Martta said...

Sinulla on täällä aina kaikkea kaunista, tuo kasvikin, tuollainen puu. Tykkään puista, tahtoisin työpöydälleni oman puun!

Celia said...

Ihanaa ajatella, että joskus koittaa taas aika (toivottavasti) , jolloin ulkona ja sisällä on kuuma.
Tuntuu nyt kovin eksoottiselta ajatukselta.

Kauniit sävyt kuvissa!

Maria said...

Tanja, pöytä löytyi täältä talosta ja on nyt kokeilussa. En tiedä vielä jääkö se vai ei... Minä taas en kaipaa kuumuutta ollenkaan, semmoista mukavaa lämpöä vain. Sohvalla istuessa selkää lämmitti niin lujasti jo näin helmikuussa, että mahtaa kesällä olla tuo huone kuin sauna, aargh. Pitäis tehdä ne verhot.

Martta, mukava tuo puu minustakin, lapsi sai sen mummultaan lahjaksi. Toivon vaan, että se säilyy hengissä, olen ihan huono kasvien kanssa.

Celia, eksoottiselta ajatus kuumuudesta ja kesästä tosiaan tuntuu. Tänään täällä taas -25 astetta...