12/02/2010

the birthday report - synttäriraportti
Grandpa teached him to say two years and - unlike last year - my cake was a success. Praise be yours, oh marzipan!


This makes me happy right now.


***

Pappa opetti pojan sanomaan kaksi vuotta, ja - toisin kuin viime vuonna - kakku onnistui suorastaan loisteliaasti. Oi marsipaani, ole ylistetty!


Tämä on onneni juuri nyt.

12 comments:

virva said...

Söpö kakku,
kauniita kuvia.
Onnittelut sankarille!

minja said...

Onnea 2-vuotiaalle! Hieno kakku, todella :)

Jonna said...

Paljon onnea synttärisankarille! Kakun onnistuminenkin on aina yksi kiva lisä juhliin, minusta ainakin tuntuu, että omat tekeleet epäonnistuu aina juhlien alla.

niina said...

Oi onnea O:lle! Ja kakku on aivan mahtava! Varmasti myös maistui mahtavalle:)

Tanja said...

The Parlour Suite:sta taisi juuri tulla uusi suosikkini. Kiitos! Juuri jotain tällaista nyt kaipasinkin. Alkaa omat levyt jo kylästyttää.

Tanja said...

Piti vieläkin tulla kiittelemään mahtavasta musalinkistä, joka saa mut ihan villiksi ilosta. Ja arvaa, luukutan noita Myspace sivuja jo ties miten monetta kertaa, ja yhtäkkiä Zappa alkoi hetkuttaa tassujaan Navy Queenin tahtiin. Ihan säikähdin, kun se näytti niin luonnottomalta. Se olikin unissaan.

Maria said...

Virva, kiitoskiitos!

Minja, kiitos kakkukehusta. Itse olin täpinöissä jo kun kakku ei lätsähtänytkään heti täyttämisen jälkeen ;). Marsipaanikoristelua en ole ennen kokeillut, ja sen helppous oli sitten ihan bonusta. Meinaan kyllä käyttää sitä seuraavissakin kakuissa!

Jonna, kiitos onnitteluista! Juu, hyvä kakku riemastuttaa emäntää aina. Muuta en sitten itse leiponutkaan...

Niina, kiitos sinullekin, paistattelen jo täällä kakkukehujen loisteessa tyytyväisenä :). Toden sanoakseni kakku olis voinut olla ihan hiukkasen kosteampi, mutta ihan herkku näinkin.

Tanja, hyvä kun tykkäsit - ja vissiin Zappakin sitten, heh. Mäkin olen pyörittänyt noita sivuja koko aamun. Ihanaa, letkeää.

Ulrika said...

beautiful pictures!
and I recognize the IKEA wrapping paper, love it :)

Maria said...

Lovely Ulrika, thanks for kindness! I too love that paper, makes me think of spring...

Syysleimu said...

Ai että, tämä musiikki vie tajuntani uusiin ulottuvuuksiin! Kiitos vinkistä. Musiikki tosiaan tekee minutkin iloiseksi ja onnelliseksi.

Tässä kun hypin musiikin tahdeissa, ihastelen tuota kaunista kakkua. Etenkin tuo kirjoitus on todella suloinen. Onnea synttärisankarille, vaikkakin nyt näin jälkikäteen.

guili_guili said...

The cake is wonderful!!!

Lilouka pour JojO said...

Quel beau gâteau !