17/11/2008

cloudy - pilvistä

Winter may come! We finally got the grass cut and leaves raked up on our yard. Or actually my dear husband did most of the job, I just carried O. around in the baby carrier and raked a little. That made me sweat a good deal, though. Not easy to rake with a ten kilogram weight tied on.

It was getting dark and cloudy when we finished. Branches and twigs were like wonderful black lace against the gray sky.Nyt voi talvi tulla! Viimein saimme ruohon leikattua ja lehdet haravoitua pihastamme. Tai kultani teki kyllä suurimman osan työstä, minä vain kanniskelin O:ta kantorepussa ja haravoin hiukkasen. Kauhea hiki tuli silti. Eipä ole helppoa haravointi kymmenen kilon painon kanssa.

Kun lopetimme oli jo pilvistä ja hämärsi. Puista oli tullut hienonhienoa mustaa oksapitsiä taivaan harmautta vasten.

*********

I found this post I wrote a few weeks ago and forgot to post! Now winter has arrived, there's some snow on the ground and I'm happy we got the job done in time.

Löysin tämän postauksen, jonka kirjoitin jokunen viikko sitten ja unohdin sitten julkaista. Mukava nyt muistella haravointitouhuja, kun saimme ne tehtyä ennen talven tuloa. Täällä on lunta!

6 comments:

Iiris said...

Voi voi, meillä olis vielä hopeapajun lehdet haravoimatta. Osa on vielä puussa, sen verran kelju puulaji kyseessä!
Mahtavaa, että on lunta maassa. Tänne etelämpään voi tulla kolmas musta joulu...

Barbara said...

Happy winter dear Maria!
Take care
Barbara

Anonymous said...

Ja kun se talvi tuli niin tulikin sitten kerralla...
Kaunistahan tämä on, vaikkakin mulla siinteleekin jo kesä mielessä. :)
Ihana kuva!

t. Sanna N.

kati said...

Niin äkkiä se talvi ja lumi sitten tulevat kun aika vaan on.

Tuohon vanhempaan naulakko postukseen liittyen kysyisin, että oletko maalannut sen itse? On meinaan niin hieno vanha väri siinä, että utelisin numerokoodia ;) ?!

anu said...

Siis kertakaikkisesti niin ihania kuvia koko blogisi täynnä!!!
Sinulla on niin kaunis koti!
Anu

Maria said...

Iiris, meilläkin on yksi haravointiharmistus pihassa, sembramänty (kirjoitetaankohan se noin...) nimittäin! Ihan hirmuisesti pitkiä neulasia, joita aina vaan tippuu lisää ja jotka tarttuvat inhasti haravaan kiinni. Oon päättänyt, että jos meillä joskus on oma talo, sen pihamaalle ei ainakaan mokomaa mäntyä tule. Vaikka on sinä kyllä hienot kävyt.

Barbara, happy winter to you, too!

Sanna, ihana kun kävit :)! Sinä olet kyllä kesäihminen... Minusta taas on tullut yhä enemmän niiden kaikkien muiden aikojen ystävä. Kesän lyhyys jotenkin hermostuttaa minua, tuntuu, että pitäisi ehtiä niin paljon niin lyhyessä ajassa.

Kati, naulakko löytyi kirpparilta ihan tuossa asussaan, en ole tehnyt muuta kuin pyyhkinyt pölyt (joita oli paksusti!) pois. Väri on hieno minustakin!

Anu, kiitos, tulin iloiseksi sanoistasi!