25/10/2008

good days - hyviä päiviä

When I get old I want to remember these days, these times. They seem to go by so fast, even though not much happens. Just feeding, napping, changing diapers and playing. I'm feeling tired, guilty, inapt - and utterly happy. O. has learned to sit on his own and tries to get up on his knees and crawl. He smiles a lot. All is well.Mummuna haluan muistaa nämä päivät, nämä ajat. Ne tuntuvat kuluvan niin mahdottoman nopeasti, vaikka juuri mitään ei oikeastaan tapahdu. Ruokkimista, päiväunia, vaipanvaihtoa ja leikkimistä vain. Tuntuu väsyneeltä, syylliseltä, osaamattomalta - ja silti olen kerta kaikkiaan onnellinen. O. on oppinut istumaan itse ja yrittää polvilleen ja konttaamaan. Hymyilee tiuhaan tuo poika. Kaikki hyvin.

12 comments:

tilkkutyttö said...

Onnea on se, kun jokainen päivä tuntuu lahjalta:) Ihana kuulla, että kaikki on hyvin. On niin rohkaisevaa lukea ajatuksiasi, olet jotenkin niin rauhallinen elämän edessä... Ja mobilekin on näköjään valmistunut... suloinen!

Barbara said...

Dear Maria!
What a nice surprise to find your post!
I imagined you was busy with your little sweet baby...I'm sure you're a very special Mummy!

Take care Maria!
Have a nice and bright week!
Barbara

Rachel said...

And how lovely that you are so aware of your happiness. Sometimes we are so tired and busy bringing up our babies that we don't notice until it's too late that this is a precious time that won't come again.

Simone said...

Adorable pics!

Maria said...

Tilkkutyttö, sanoit kauniisti! Vaikka ei aina niin rauhalliselta tunnu, lapsen kanssa välillä moni pieni pelko/huoli tuntuu kasvavan suhteettomiin mittoihin... Mobilesta tuli pikaversio, ostin tuollaisen pienen roikkuvan metallilankatelineen ja isäni suihkutti sen valkoiseksi. Tykkään siitä kyllä, siihen on helppo vaihdella helyjä!

Barbara, I'm glad to hear from you, thank you for your words!

Rachel, actually I often feel I don't remember to value these times with little O. as much as I should. Of course being a mother is not all happiness, there are many hard and difficult things to face. But this is a very special time - I suppose I wanted to post about it to remind myself about that once again ;).

Simone, thank you!

Anonymous said...

Hi!
Just found Your blog and I love it! So beautiful and inspiring pictures!
Can You please tell me where You have bought that pink flowerly wallpaper? I adore and need it :)
Thanks!
Take care!
Anna from Sweden

tilkkutyttö said...

Niinhän se menee, että lapsi tuo mukanaan myös sellaisia huolia ja pelkoja, joita ei ehkä ihan osannut odottaakaan. Tarvitaan aimo annos viisautta siihen, että osaa ottaa asiat ja kaikki päivät vastaan sellaisina, kuin ne annetaan. Kiva kun ehdit kaiken tohinan keskellä edelleen postailla, täällä "luonasi" on niin kiva vierailla <3

heli said...

niin osuvasti tuumailtu!

Tanja said...

Voi, minä tahtoisin nähdä istuvan O:n! Hyviä marraskuun päiviä toivottelen teidän perheelle!

Maria said...

Hello Anna from Sweden, how nice that you commented! Unfortunately I can't help you with the wallpaper; we are only tenants at this house and I don't know where the owner has got it :(. It 's an older wallpaper however, since the house was renowated almost twenty years ago. I hope you find a wallpaper you love!

Tilkkutyttö, tuo asioiden sellaisinaan ottaminen onkin monesti tuskastuttavaa. Omat suunnitelmat ja ajatukset siitä, miten asioiden pitäisi mennä harvemmin nykyään toteutuvat. Minä olen luonnoltani aikalailla suunnitelmallinen, joten pettymyksiä tulee...

Heli, kiitos! Joskus se sokeakin kana löytää jyvän... heh :)

Tanja, hyvä näky se O. onkin! Posket pyöreinä ja keskittyneesti nököttää lelukorin ääressä, ja välillä kaivaa lelun käänneltäväkseen. Se on söpö!

belly said...

What a lovely blog !
I like your pictures, the things you make and especially your home decoration!
Thank you for that!
And please excuse my bad english :o)

Greetings from Germany

Kristin

Mari said...

Kaunis blogi:)