09/11/2007

vihreä viehätys - green box charm

Olen tavallisesti hyvin verkkainen päätöksen tekijä, ainakin mitä kodin esineisiin, vaatteisiin ja sen sellaisiin hankintoihin tulee. On harkittava monenlaisia tärkeitä seikkoja. Pidänkö tästä varmasti? Käytänkö tätä? Sopiiko tämä minulle tai kotiimme? Olisiko joku muu vaihtoehto kuitenkin parempi? Joskus harkitsen hankintaa aivan tuskastumiseen asti kunnes lopulta miettimiseen väsyneenä en ostakaan mitään. Aikaa on yleensä silloin vierähtänyt jo melkoinen tovi, ja olo on lievästi nolo.

Tätä vihreää viehätystä en kuitenkaan harkinnut hetkeäkään. Ei tosin olisi ollut aikaakaan, sillä kirpputorin kassa oli juuri sulkeutumassa. Kaikkine maalipilkkuineen ja naarmuineen - kannen kiharaisesta kaunottaresta puhumattakaan - laatikko on kerrassaan soma. Siitä taitaa tulla nauhalaatikko tai sitten paikka lankarullille.


This charming wooden box was my lucky last minute purchase from the local flea market. Usually it takes me (way too) long to waver whether to buy something or not, at least when I'm buying clothes or some item for the home. Now there was no time for dillydallying since the flea market was just about to close. I'm not having any regrets though. With its shabby green inside and the faded beauty on the cover the box makes me happy indeed! I think I'll fill it with ribbons or perhaps spools of thread.

7 comments:

maijja said...

Kiva kun piipahdit Heitteillä!
Tuntuu että tämä blogin perustaminen alkaa tulla uniinkin, kun niin ahkerasti on viime päivät tullut toisten sivuja koluttua ja omia muokattua :)

Marikki said...

Kerrassaan mahtava löytö!

tanja said...

Oih, mikä laatikko. Hieno väri ja koristelu. Onnea löydöstä! Nauratti, kun muistelin eräitäkin harkinnan ja vaihtoehtojen punnitsemisen hetkiä kaupassa :) Ja samalla tuli ikävä sinua. Leppoisaa sunnuntaita, ystävä parahin!

Liivia said...

Löytöjen löytö!

violet said...

Laatikon vihreä on upea, kerta kaikkisen hieno tavara tämä!

Sanna N. said...

Ompas hauska laatikko!
Tanjaa komppaan ja voin sieluni silmillä nähdä sut painimassa nopean ostopäätöksen kanssa. ;)
Toisaalta harkinta ja "vatvominen" on ostostelun yksi suola, älä luovu siitä!

Maria said...

Kiitos myötäilon kommenteista kaikille! Olen ohi kulkeissani ihaillut laatikkoa koko viikon tuossa pöydällä, toisinaan kääntänyt kannen auki ja toisinaan kiinni - en osaa päättää kummasta näkymästä pidän enemmän. Aivan huvittavaa miten pienestä se ilo irtoaa.

Tanja ja Sanna N., teillä taitaa tosiaan olla kokemusta näistä (piinallisen) pitkän harkinnan hetkistäni ;). Voi, nyt tuli minullekin ikävä teitä ja yhteisiä hetkiä niin ostoksilla kuin muuallakin!