04/11/2007

illallisen odotusta - waiting for supper

Viikonloppu on tuntunut ihmeellisen pitkältä ja rauhalliselta. Pyhäinpäivänä ei tavallisia lauantairutiineja asioilla juoksemisineen voinut tehdä, ja vietin päivän vain kotona oleillen. Illalla kuorollamme oli pieni tilaisuus ja kotiin tultuani sain jo sytyttää kynttilän lyhtyyn kuistille. Tämä pakkassunnuntaikin on kulkenut iltaan aivan huomaamatta pikku askareita puuhaten. Iltaruoaksi oli oikein pyhäherkkua - uunijuureksia ja yrttikanaa.This weekend has been wonderfully long and peaceful. Yesterday was All Saints' Day and no usual shopping or running errands could be done. I stayed home happily doing nothing special untill it was time to go singing in an All Saints' Day occasion with our choir. Sunday too has been slow and calming. Cold daylight turned into deep blue evening while we had a delicous supper - chicken with baked potatoes, carrots and sweet potatoes.

7 comments:

tanja said...

Mukava oli meidänkin pyhäinpäivä. Saimme vieraiksemme Lauran ja Eeva-vauvan. Söimme herkkuruokaa ja teimme pitkän kävelylenkin. Ja mikä parasta juttelimme pitkät tovit kaikenlaista. Ihanan pitkältä ja rentouttavalta tuntui tämä viikonloppu, kun ei tarvinnut mennä lauantaina töihin. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ystävä rakas!

Essun tasku said...

Täällä on aina IHANA käydä!!!
Kuvien suhteen ei tarvitse koskaan pettyä,vaan saa joka kerta,(kun postaus on viimeinkin iloksemme saapunut),nautiskella,tunnelmoida ja herkutella!!!=O)
Minä elän kauneudesta!!!
Tarvitsen sitä yhtä paljon,kuin leipää ja vaatteita!!!
Ainut mikä on miinus on se,että kuviasi tulee niin harvakseltaan ja minä olen niin kovin nälkäinen!!!!=O)
No,onpahan mitä odottaa-aivan niin kuin jouluakin!!!
T:Herkkupylly mahdoton

Vilijonkka said...

Ah kuinka tunnelmallisia kuvia. Oikein juhlamieli tulvahti esiin. Voisiko jokainen päivä olla juhlapäivä? Tuollaisesta kauniista kattauksesta voisi aloittaa.

Maria said...

Kiitos lämpöisistä viesteistänne!

Essun tasku, kommenttisi ilahdutti minua kovasti. Mainiota, että jaksat vierailla vaikka olenkin käynyt kovin verkkaiseksi postaajaksi. Mielen päällä on niin paljon muuta näinä aikoina, että Sormustin ja blogien lukeminen muutenkin tahtoo jäädä vähemmälle huomiolle. Tunnen siitä aika huonoa omaatuntoa.

Tanja, mukava pyhäinpäivä teillä! Voi, toivottavasti nähdään nyt marraskuussa, niin päästään mekin kunnolla porisemaan (täälläpäin käytetään tuota sanaa, se on minusta ihan huvittava).

Vilijonkka, sievä kattaus tosiaan kohottaa arkisenkin aterian pieneksi juhlaksi! Taidanpa nytkin mennä kattamaan pöydän kauniisti vaikka luvassa tänään on vain yksinäinen valmisruoka-ateria ;).

tanja said...

Hei taas! Olen ollut ihan saamaton pohjoisen reissun suunittelussa, ja nyt on jo marraskuu työvuoroista täyttynyt. Jotenkin saamattomuuteni on saavuttanut raivostuttavat mittasuhteet. Aika vain kuluu ja minä vain haaveilen! Joten pelkään, että haaveeksi jää retki tuo :(

Mustikka said...

Voi miten kauniita kuvia jälleen kerran!

madelinetosh said...

the candlelight looks so blissful and warm.