17/11/2007

kamarissani - in my chamber

9 comments:

tanja said...

Oi, ihania kuvia teiltä! Pinnasänky on hurjan hieno! Soma postauksesi sai ihan sydämen pompahtamaan ylimääräisen kerran. Arvaa mitä, sain tänään vihdoin ostettua kankaan sohvan irtopäällistä varten! Äskettäin aloitin kaavan piirtämisen ja kutistettu kangas roikkuu pyykkitelineellä. Jos olen ahkera huomenna, saan pian heittää hyvästit rumasti rötköttäville kankaille ja vilteille sohvassa. Jipii!

Marikki said...

I-H-A-N-A tuo pinnasänky!!!!

Matroskin said...

Suloisia kuvia. Mekon alla oleva päiväpeitto (?) on kaunis. Onko punaraitainen vaate aikuisen?

Maria said...

Pinnasänky kiittää ihailusta! Sänky on minustakin varsin mieluisa, vaikka aluksi vähän epäröinkin sen jämäkkää olemusta.

Tanja, onnea sohvaprojektille! Millaisen kankaan päädyit hankkimaan? Minusta kyllä ne kankaat ja viltitkin ovat olleet teillä oikein kotoisan ja sievän näköisiä. Pysyyhän irtopäällinen toki jämäkämmin paikoillaan. Itse haluaisin jouluksi raitasohvaan uuden neutraalimman värisen päällisen, ehkäpä pellavaisen. Laitahan kuvia kun saat ihanuuden valmiiksi!

Matroskin, kiitos! Päiväpeitto mekon alla tosiaan on, sama kuin aamutossukuvassa, mutta toisin päin käännettynä. Tuo peitto oli löytö paikallisesta outlet-myymälästä, siinä on oikein sievät tikkaukset ja piparkakkureunat. Punaraitavaate on lapsen mekko, jota en vain voinut vastustaa vaikka en tiedä tuleeko se koskaan käyttöön :).

kuukiuru said...

Todella kauniita kuvia! Pinnasängyn väri on upea.

tilkkutyttö said...

Tulen aina niin iloiseksi kun täältä löytyy uusi postaus. Teidän kotona on niin kaunista! Minusta sänky on juuri täydellinen tuollaisena jämäkkänä (ja sitäpaitsi käytännöllisempikin, jos sille joskus tulee käyttöä). En ymmärrä mistä noita ihanuuksia löydät... ja nappejakin kymmenellä sentillä...

Vintage living said...

Ihana pinnasänky!! Kaunis värikin! Tulee hieman mieleen meidän poikien vanha jatkettava pinnasänky, vaikka se olikin valkoinen. Kaunis mekkokin. Onkohan teille perheenlisäystä tulossa vai muutenko sänky on makuuhuoneessa odottelemassa...

Maria said...

Kuukiuru, Tilkkutyttö ja Vintage Living, kiitos lempeistä kommenteista!

Sängyn väristä tykkään minäkin kovasti! Jämäkkyys on tosiaan kyllä hyväkin ominaisuus - tätä petiä ei varmaan tuhoa reippainkaan vekara. Se oli vain pieni yllätys, sillä nettihuutokaupan kuvassa sänky näytti jotenkin pienemmältä ;). Vintage Living, tämä meidänkin sänky on päästä vedettävä, mikä on minusta vähän hullua kun reunat ovat kauttaaltaan varsin korkeat. Vaatii aikamoista akrobatiaa isommaltakin lapselta kiivetä laidan yli nukkumaan!

Ja kyllä vaan, perheenlisäystä odotellaan! Ajattelinkin, että näistä kuvista sen joku arvaa ;).

Vintage living said...

Onnea, Onnea!!!
Minusta jatkettava pinnasänky on hyvä, sen saa ihan pienelle ihan pieneksi ja sitten voi jatkaa pituutta kun lapsi kasvaa. Meillä nukkuivat kolmevuotiaaksi pinnasängyssä. Tai siis kuopus nukkui, muut joutuivat siirtymään aiemmin pikkuveljen vallatessa sängyn:) Ja synnynnäisiä akrobaattejahan lapset ovat, joten korkea laita ei ole ongelma;)