25/09/2007

uusi koti - the new home

Muutimme vasta, hiukan suurempaan ja vanhempaan kotiin. Tai ihan kodilta se ei vielä tunnu, monet esineet ja mööpelit kun eivät ole luontevinta paikkaansa löytäneet. Kestää aikansa ennen kuin uuteen tilaan syntyy omia kulkureittejä tai ennen kuin huomaa kaikki mukavat käden ulottumat, joissa tärkeitä arkitavaroita säilyttäisi. Nyt ollaan hakusalla, siirrellään, tutkitaan, asetutaan taloksi, etsitään hyviä torkkupaikkoja kissan kanssa ja ihmetellään laajentunutta elintilaa. Taulut nojailevat ja loikovat pinoissa olohuoneen lattialla, seuraava ponnistus onkin niiden ripustelu.


We've just moved to a bigger and a bit older house. It doesn't quite feel like home yet, since many things and pieces of furniture haven't found their right place. I suppose every new space just needs to be lived in and explored for a while before the natural routes through and in it can form and comfortable corners be found. Now we're still settling down, moving things around, looking for places for napping with the cat and wondering what to do with all this space. Pictures and paintings are lounging on living room floor. I think my next effort in home making will be hanging them up to some suitable places.

5 comments:

Tanja said...

Jee! Kiva kun laitoit kuvia uudesta kodistanne - mukavalta näyttää! Iloa ja onnea kodin tekemiseen :)

Matroskin said...

Lääh miten nättejä tekstiilejä ja huonekaluja. Kateus riivaa.

Marikki said...

Ihanan kodon lisäksi aivan ihanainen herra tai rouva Kissanen. Arvaan että herra. Kissat osaavat olla niin kauniin ja levollisen näköisiä. Terkkuja meidän kissa veljeksiltä!

Maria said...

Kiitokset kodon ja kissan puolesta! Poikien terveisille hän taitaa heilauttaa häntäänsä vaan, neitieläimeksi kun on tuomittu jo muutama vuosi sitten ;).

Uuden kodin laittaminen on mukavaa, mutta entisten tavaroiden sovittaminen uuteen tilaan vaatii kyllä pähkäilyä. Ja kun tilaa on enemmän, kovasti alkaa tietysti mieli tekemään sitä ja tätä huonekalua ja mattojakin tarvittaisiin - rahan menoahan se meinaa. Nyt haaveilen vanhasta kaapista keittiöön, siellä olisi juuri sopiva paikka ja kaappitilaa muutenkin liian vähän... Huokaus.

Liivia said...

Minusta yksi parhaimpia fiiliksiä on herätä ensimmäiseen (tai niihin ensimmäisiin)aamuihin uudessa kodissa, nuuhkia uudenlaista ilmaa, kuunnella askelta uusilla lattioilla...yrittää löytää sitä ja tätä.
Meillä muutosta on kohta vuosi, ja vieläkään kaikki eivät ole löytäneet paikkaansa.
Onnea uuteen, KAUNIISEEN kotiin!