04/06/2007

ihanaa postia - lovely mail

Viime viikon kiireen keskelle saapui soma postilähetys rakkaalta ystävältä. Kuoressa oli paitsi Romantic Homes -lehden kesäkuun numero myös tämä mahdottoman suloinen rintarossi. Huomatkaa hieno, käsin leimattu kortti, johon rossi on ommeltu parilla pikkuisella pistolla! En ole vielä hennonnut irrottaa rossia pakkauksestaan, vaan ripustin sen lipaston laatikon nuppiin ihailtavaksi. Kiitos Tanja ihanuuksista!Last week I got some lovely mail from a dear friend of mine. Inside the envelope there was not only the June issue of Romantic Homes -magazine but also this sweet corsage! The corsage is attached to a card that has a wish of "Joyful Spring" stamped on it. I haven't dared to remove the card yet, I just hung the corsage and the card on a knob of a sideboard drawer so it can be properly admired. Thank you ever so much, Tanja!

4 comments:

Essun tasku said...

Paketteja on ihana saada!!!=O)

Niiden lähettelyyn pitäisi laittaa enemmän aikaa ja energiaa..
Ilahduttaa ystäviä useammin kuin kerran vuodessa.
Pienikin paketti ilahduttaa hurjasti!!!
Olisikohan mahdoton rupeama
kerran kuussa laittaa pikkiriikkinen paketti ja kortti tai kirje yllättämään iloisesti ystävä!?
Ei kai sentään mahdoton!?

Nuttula said...

Voi mikä ihana ihana kortti/rintarossi!

Tanja said...

Hei! Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen! Ilo ei tähän lopukaan, sillä löysin tänään jotain pientä hauskaa sinullekin täältä Luxembourgista. Mutta se täytyy sanoa, että lehtivalikomat täällä eivät ole tuottaneet riemunkiljahduksia.

Maria said...

Essun tasku ja Nuttula, kiitos kommenteista! Ihan totta, että liian harvoin tulee tuollaisia pieniä muistamisia lähetettyä. Ne lämmittävät kovasti mieltä ja erityisesti itse tehdyt jutut ovat aivan aarteita. Niinkuin nyt tämä rossikin: ystävä on ajatellut minua ja nähnyt näin paljon vaivaa ilahduttaakseen!

Tanja, nyt iski jännittynyt odotus - tuomisesi ovat aina niin hienoja!