13/05/2007

teetä ja veroja - tea and taxes

Olen viettänyt koko päivän pyjamassa - kuvassa minua on kaikki muu paitsi pukettikuvioinen tyyny vatsani päällä. Ihan toimetonna en kuitenkaan ole. Ohjelmassa on veroilmoituksen tarkistusta, kuittien metsästystä, laskemista ja huomisen töiden valmistelua.


Onneksi myös papukeittoa, Amelié-elokuvan musiikkia ja teetä, paljon teetä.


I've spent the whole day in pyjamas - in the first photo I'm laying with a cushion on my tummy. I haven't been idle though. The long dreaded and procrastinated checking of tax papers is now crossed off my to-do-list. Next I'll have to do some preparations for tomorrow's work day.


In between these duties I'm having some bean soup, listening to the lovely music of Amelié from Montmartre and drinking tea - lots of it.

5 comments:

Outi said...

Ihanat värit kuvissa! Ja edellisessä postauksessa olleet nauhat...aivan ihastuttavia! Ja juu, ihmisellä ei voi olla liikaa nauhoja, minäkin ostin juuri useita metrejä pallollisia nauhoja muuten vaan.

Maria said...

Kiitos Outi kommentista! Hoksasinkin nyt, että alemmassa kuvassahan onkin se suosikkiväriyhdistelmäsi punainen & vaaleansininen ;). Mainio kombinaatio minustakin!

Lina said...

Amelien soundtrack oli kyllä parhaita ostoksia ikinä - se värittää ihan arkisenkin hetken erityiseksi. Olen kuunnellut Amelieta lumisateessa ja kesähelteellä, aina vain tuntuu sopivan.

Maria said...

Ihan totta Iina! Yann Tiersenin kappaleissa on sellaista taianomaista lumoa, joka ei kulu ahkerassakaan kuuntelussa :).

Maria said...

Lina, en muistanut, että nimet näkyvätkin näissä kommenteissa pienillä alkukirjaimilla ja tulkitsin sinut vahingossa Iinaksi - anteeksi kömmähdykseni!