05/03/2010

milk in my mailbox - milk postilaatikossa
We've been leafing through Milk Déco, the recent interior decoration issue of Milk -magazine, with O. At first glance it seems to be quite an inspiring and diverse collection of homes, must get a better look at it soon. That grey and silver cover with all the bright coloured spots makes me happy and longing for simple, monochromatic, cool spaces.


All the snow came heavily down from the southern side of our roof, a sure sign of spring.


***

Milk Déco kolahti postilaatikkoon, ja sitä on lapsen kanssa nyt selailtu oikein päin ja ympäri ämpäri (uusi sanapari O:lle). Ensi vilkaisun perusteella lehti näyttää olevan varsin kiinnostava kokoelma hyvinkin erilaisia koteja eri puolilta maailmaa. Täytyy perehtyä opukseen paremmin pikapuoliin. Harmaahopeinen kansi kirkkaine väriläikkineen ihastuttaa juuri nyt. Janoan yksinkertaista, yksiväristä ja viileää tilaa. Meillä on liikaa tavaraa ja ihan liikaa beigevihreää tapettia.


Lumet raahautuivat raskaasti alas katon eteläpuolelta. Varma kevään merkki.

11 comments:

anne from finland said...

Mukavaa viikonloppua teille sinne pohjoiseen! Kyllä sitä vihertävää tapettia varmasti löytyy teidän talon ikäluokassa! Me ollaan asuttu 10 vuotta tässä 40-luvun talossa ja aina vain riittää remontteeraamista. Ompeluhuoneeni tapetit juuri maalattiin ja nyt se on rauhoittava. Nämä vanhat talot ovat varsinaisia ikuisuusprojekteja!

Tanja said...

Oih, mikä kolahdus! Tilasitko? Vaikuttaa ihanalta lehdeltä.

Minä tasapainoilen kahdenlaisen sisustusmielihalun välillä. Kevät sen helposti tekee, uudistushalun. Himoan toisaalta vähän tavaraa ja tilaa. Ja samalla mulle on iskenyt - varmaan eka kertaa elämässäni - lämpimien, murrettujen värien himo. Mutta ei niin, että koko koti olisi lämmin. Sanalla sanoen tekee mieli raivata sälpäkkää vähemmäksi ja tähän viileän valkoisuuden keskelle tuoda syvää ruskeaa, punaista (se kyllä ehkä kuitenkin viileää), lämmintä keltaista ja jopa jotain oranssia (HUI!). Hui.

Olen ihan kuviesi lumoissa!

Maria said...

Anne from Finland, kyllä meilläkin on monen vuoden homma edessä tämän talon kanssa. Onneksi ei ole kiirettä muulla kuin sadevesien ohjauksilla, niin saadaan rauhassa katella ja miettiä mitä ja miten paljon rempataan. Nuo meidän tapetit tahdon kyllä vaihtoon, ja välillä tuntuu, että HETI... Hyvää viikonloppua sinullekin!

Tanja, en tilannut vuosikertaa vaan vain tämän yhden numeron sieltä Milkin omilta sivuilta. Nopeasti tuli.
Tuo lämpimien värien himo kuulostaa kyllä sulle ihan epätyypilliseltä, jännittävää nähdä mitä siitä seuraa! Vaikka ainakin sitä lämmintä keltaistahan sinulla jo onkin kotonasi, kun on se hieno sohva. Minuakin on alkanut syvä ruskea taas enemmän houkuttaa, ainakin tummat puukalusteet. Mutta huonetiloihin kaipaan kovasti valkeaa tai vaaleampaa ainakin. -- Kuvalumosi lämmittää ihan hurjasti, taitava ystäväni!

Tanja said...

Voi olla toki, että tämä yhtäkkinen kummastuttava lämpimien värien himo on jokin nopsasti ohi menevä ilmiö, mutta aion sitä nyt tutkailla, kuten himotuksiani aina muutoinkin :) Tuon sohvan aikaansaannosta ainakin osittain se, että ajatus kiertää myös lämpöisissä sävyissa.

Jutta said...

Voi, minäkin haluaisin tuon Milk-lehden. Yhden olen tilannut ja tykkäsin ja kiinnostaisi lukea niitä enemmänkin. Tykkäsin kun siinä oli niin monipuolisesti ja erilaisia koteja.

ieva jansone said...

that's what i always wanted to ask you - what are you actually doing, i mean, as a profession. and know i guess - you're an artist, painter, illustrator (?), right? i saw the drawings on the right, - i really really like them! (and i'm a big fan of your fotografie, i think i told you already)

Neiti Nimetön said...

Milk lehteä en ole ikinä selaillutkaan. Pitäis ehkä etsiä se jostain käsiini.

Tykkään sun blogin sivupalkin uudistuksista kovasti! :)

Matroskin said...

Tunnetko Lunan? Samantapainen saksalainen lehti.

http://www.lunamag.de/cms/

Anonymous said...

Täällä on silloin tällöin piipahdettava ja en voi olla jättämättä merkkiä käynnistäni...=O)
Joka kerta saan jotain armotonta ja kyltymätöntä kauneudensilmääni helliväistä ja kutkuttelevaista ihanaa!!!
Kauneimmat sivut kellään-aina vain!!
Sinua lämmöllä ajattelee ja mukavaista kevättä toivottelee:
Katinkainen

s a n s k u :) said...

kaunis blogi. kiva oli käydä. terkut kanadasta. :)

Anu said...

Minä janoan yksinkertaisia juttuja melko usein mutta aivan yhtä usein kaipaan enemmän rönsyjä ja enemmän yksityiskohtia. Ristiriitaista tämä haluaminen joskus.
Kiva sanapari on teillä opittu. Meillä taas uudehko juttu on "mullin mallin, pyllin pallin". Että näin.