15/11/2009

grey blurry day
Despite November grey I'm feeling good, delighted and even enthusiastic. I've been sewing a bit and making woolly pom poms. And there's something happy about to happen in the near future! Ha, November, you won't get the better of me this year!

14 comments:

anu said...

Juu vaikka on harmaata niin päivä voi silti olla mukava ja hyvä!

Tykkään kuvistasi, erityisesti tuo kirjahyllystä oleva on kiva osaat laittaa esineet kauniisti esille yksinkertaisuus on niin kaunista ja rauhoittavaa.
Hyvää sunnuntain loppua ja alkavaa uutta viikkoa!

icicle said...

That's the spirit!

Ulrika said...

sounds good! Cute pictures, I especially like the first and the last ones.

niina said...

Hei,kiitos mukavasta kommentistasi minkä jätit blogiini!
Minä olen itseasissa käynyt täällä kurkkimassa jo jonkun aikaa,en vain ole vielä mitään kommentoinut mutta hauskasti kävi että sinä ehdit ensin:)

Ja olen myös huomannut lähiaikoina,että ei se harmaa aina olekaan niin ankeaa ja masentavaa ja se on vallan kiva huomio!

Hence72 said...

Hi, pleased to meet you

diggin your style

come pay me a visit some time

Anonymous said...

Hei! Edellisiin kommentteihin viitaten, Liivialla olet minut varmaankin "nähnyt" :) Omaa blogia en alkua pidempään pitänyt, ei vain ollut tarpeeksi asiaa. Täällä olen seikkaillut muutaman viikon ja selaillut vanhoja postauksiasi. Varsinkin nyt, pienen pojan äitinä, löydän kaikkea mielenkiintoista ja kaunista täältä!

Noista kaneista tuli vielä mieleeni, teetkö tilauksesta grafiikkatöitä? Tykkään todella kovasti sinun tyylistäsi!

Maria said...

Anu, nyt on harmaata riittänyt. Onneksi tosiaan hyvällä mielellä senkin suhteen. Tuntuu kuin olisi kääriytynyt pehmeään peittoon, kun alituiseen hämärtää. Mukavaa kun pidät kuvista! Tuo hylly on "kauneushylly" (miehen nimitys), aika vastikään hankittu vanhus. Ja se on ihan vaan kaikkea silmälle mieluista hilpetööriä ja materiaa varten seinällä. Hyvää viikkoa sinnekin!

Icicle, indeed I'm in uncommonly high November spirits - hope it lasts untill January :)!

Ulrika, those are my favourites, too - thanks!

Niina, hei! Kivaa kun olet kurkkinut ;). Olinkin oikein tyytyväinen itseeni kun jätin sinne sinulle kommentin - ihan liian harvoin tulee yleensä kommentoitua vaikka niin moni blogi innostaa ja ihastuttaa. Laitoin sinut linkkilistalle, toivottavasti on ok :).

Hence72, thanks for diggin! I just took a peek at your blog - nice to meet you, too :).

Laura, pienet pojat ovat ihan parhautta! Sanoo puolueellinen pienen pojan äiti :).Onpa mukavaa kuulla, että olet löytänyt itsellesi innostavia juttuja täältä - innostaminen ja innostuminen, ne ovat ne blogimaailman hienoimat asiat. Grafiikasta: ihanaa kun kysyit ja tykkäät kuvistani! Tilauksesta kyllä tekisin mielelläni, mutta minulla ei ole käytettävissä grafiikan tiloja/prässiä/välineistöä. Ne hommat ovat siis olleet jäissä jo jonkin aikaa. Piirrän ja maalaan kyllä, joten jos sellaisilla tekniikoilla toteutetut työt kiinnostavat, minuun voi toki mieluusti ottaa yhteyttä (profiilissa näkyy meiliosoite).

Neiti Nimetön said...

Ihanan inspiroiva kuvasarja! Tuo ensimmäinen oikein imaisi mut sisäänsä! Kiitos.

Maria said...

Neiti Nimetön, ihana kun inspiroiduit!

niina said...

Olen vähän samanlainen..pitkään seurailen ja ihailen mutta aika harvoin kommentoin. Onkohan se jotain blogi-ujoutta? :)
Ja tottakai on ok,laitan sinut myös linkkeihini:)

Syysleimu said...

Kiva teksti. Ihanaa elämäniloa! Lisäksi kauniit värit näissä. Hyviä marraskuun viimeisiä!

eilen tänään huomenna said...

Hetkien helminauha linkitti sinut blogiinsa ja minä tulin heti tänne ihastelemaan. Yhdyn hänen kehuihinsa!

ieva jansone said...

lovely photos, again!
oh, autumn is a very good season, actually. introvert. cosy. creative.

i just wonder, do you have an online shop? are you making illustrations? do you sell your creations, too?

Maria said...

Niina, blogiujoutta juu, tunnistan. Ja sitäkin mulla on, että haluaisin jotenkin tyhjentävästi ja hyvin muotoillen ilmaista asiani enkä vaan löydä sopivia sanoja. Joskus tuntuu tyhmältä huokaista aina, että "ihanat kuvat", vaikka se olisikin juuri se päällimmäisin tunne. Haluaisin kai enemmän pystyä erittelemään ja perustelemaan (ainakin itselleni) mistä se tunne oikein syntyy, mikä se on mikä sytyttää. Ja sitten kommentointi usein jää.

Syysleimu, kummasti on nyt elämäniloa riittänytkin, olen ihan yllättynyt. Vaikka nyt tämä viikko on ollut kyllä melkein liikaa - joka ikinen päivä pilvistä ja sadetta. Toisipa joulukuu pakkassäätä!

Eilen tänään huomenna, onpa mukavaa kun löysit tänne! Tervetuloa vaan ja kiitos kauniista sanoista!

Ieva, thank you for saying so kindly about the photos! You're making me smile happily :). I'm not a November person usually, but this year it has gone more smoothly. It's been cozy and creative, too. Lot's of candles and plans for future. --- About the shop: I wish I had one already! It's more a dream than reality right now. I'm dreaming and planning and thinking but cannot seem to get much done for real... So at the moment I'm making illustrations occasionally and just for my own fun. And sometimes also for people who want to order a drawing or illustration :).