11/10/2009

pahaa tuulta ja ylevyyttä - bad mood and sublimity
Talossa alkaa olla kylmä. Ulkona vielä kylmempää, yritän haalia talvivaatteita lapselle mistä sattuu netistä ja kaupasta. Kaikki on joko kallista tai sitten kovin rumaa taikka väärää kokoa. Yhä haikailen ja harmittelen taloa, jonka tahdoimme ostaa ja menetimme. Pahantuulisuutta, mieliharmeja ja kärsimätöntä olotilaa monta päivää.


Oikeastaan kyllä aioin kertoa tuosta keittoskoolista, josta pidän paljon. Heinäkuisen Ruotsin retken tulosta se on, vähän koloinen mutta hyvä kuitenkin. Ylevä suorastaan, juhla-ainesta. Minäkin kaipaisin vähän juhlaa ja ylevyyttä, arki on nyt vähän liian korppimaista.

***

It's getting cold in our house, I'm having trouble finding pleasing winter clothes for my boy and longing for a house we wanted to buy but didn't manage to. I've been feeling annoyed, impatient and displeased for many a day now.


And then the soup bowl there, that was the thing I was supposed to write about. I found her on my trip to Sweden last summer. She has her faults but I love her nevertheless. Sublime she is, and makes me think of happy festivities and parties. I sure could use some festivity now that everyday life seems a bit too raven-like.

2 comments:

Anrinko said...

Ylevä tosiaan tuo kulho. Niin kaunis!
Korppimaista on meilläkin...talon etsintä saa karvatkin pystyyn.
Äh ja puh!
Voimia sinne.
Olivia saapuu teitä hauskuttamaan parin kirjan verran ensi viikolla. Jos hän vaikka saisi naurun huulille hetkeksi. =)

Maria said...

Anrinko, teilläkin siis on taloasiat pinnalla :). Minulle alkaa jo iskeä epäusko, kun millään ei meinaa löytyä mieleistä kohdetta, ja sitten kun jotain olisi, se menee nenän edestä. Olen aika kyllästynyt vuokralla asumiseen tai ainakin tähän kotiin - tässä on niin paljon minulle epämieluisia sisutusratkaisuja, joita ei voi muuttaa. Mutta kivaa päästä niitä kirjoja lukemaan, odotan jo innolla!