14/09/2009

monday morning views


5 comments:

Minttumaari said...

Voi miten suloisia värejä ja lämmintä valoa kuvissasi! Ovatko nuo alimmaiset rasioita? Jos ovat ihanaisen väriset ja kuvioiset :)

Ilona said...

Ihanaa valoa ja kauniita värejä. Alin kuva miellyttää silmää erityisesti.

Syysleimu said...

Lämpöisen näköinen maanantai, toivottavasti tiistaisikin on ollut sellainen. Olemme tänään kylpeneet auringon lämmössä, t-paitaisillaan, ja se tuntuu oudolta näin syyskuussa. Mukavaa viikonjatkoa!

Tanja said...

Lääh ja oih, mitkä rasiat alimmassa kuvassa. Tai siis ovatko ne rasioita? Mukavaa lämpöä näissä kuvissa, sitä on kyllä ollut täälläkin näinä päivinä.

Maria said...

Minttumaari, kyllä ne rasioita ovat ja minustakin aivan suloisia. Kirpputorilta löytyi pussillinen, ovat ilmeisesti pillerirasioita 50-luvulta, ja näyttävät ihan käyttämättömiltä. Kaikkien kannessa lukee Uudenkaupungin apteekki. Voi mikseivät pillerit nykyään voi olla tuollaisissa ihanuuksissa? Olis lääkkeiden ottaminenkin hauskempaa ;).

Ilona, kiitos sanoistasi!

Syysleimu, maanantai oli tosiaan lämmin ja niin oli tämäkin päivä. Ihan ihmeellinen syyskuun sää, koko ajan meinaan pukea liikaa päälle ja puuskutan hikisenä. Mutta ihanaa kun on valoa!

Tanja, pikkuisia rasioita, kyllä kyllä. Mulla on niitä vielä muutama muunkin värinen, täytyy kuvata ne joku päivä. Tykkään niistä hurjasti! Ajattelin säilyttää niissä nappeja.