18/09/2009

friday luxuries - perjantain ylellisyyksiä
#1 I've never been very interested in the myriad of products available for washing, deep-cleaning, moisturizing, powdering, wrinkle-minimizing and general beautifying of us ladies. I do have my facial cleaners and creams, a couple of perfumes I almost never use and a little pouch of make-up thingies. Nothing very expensive, nothing that's not a basic necessity. But now I have one luxury, bought yesterday on a whim: rosebud salve. I love the scent, I love the tin package!


#2 A moment for reading a book.


#3 Not having a dishwasher, so I get to use and enjoy my lovely old plates.


***

#1 En ole ikinä oikein kovasti kiinnostunut kaikista pesu-, syväpuhdistus-, kosteutus-, puuterointi-, ryppyjen silotus- sun muista meidän naisten kaunistustuotteista. Onhan minulla ainetta naaman puhdistukseen ja rasvaukseen, on pari hajuvettä, joita ei juuri tule käytettyä sekä pieni pussillinen meikkaustavaraa. Ei mitään järin kallista taikka erikoisempaa. Vaan nytpäs on yksi ylellisyys, hetken oikusta ostettu: ruusunnuppusalva. Rakastan sen tuoksua, ja somaa peltipakkausta vallankin!


#2 Hetkinen omaa aikaa kirjan lukemiseen.


#3 Tiskikoneen puute - sen ansiosta tulen joka päivä käyttäneeksi vanhoja, viehkoja lautasia, joita ei koneessa voisi pestä.

4 comments:

shanna murray said...

oh, how i love rosebud salve! i use it every day.

Anonymous said...

Hei! Ei kannata käyttää vanhoja lautasia päivittäin... niissä on korkea lyijypitoisuus mikä ei ole terveellistä! Niinkin kauniita kuin ne ovat :-(

Tanja said...

Voi kun on kivaa, kun tänne tupsahtelee näitä hienoja posteja nyt niin tiuhaan. Ihan hirmu hirmu kiva!

Minä taas voisin tuhlata omaisuuteni naama-aineisiin. Nt kun on talous tiukilla, ihan tympii, kun ei voi mennä kasvohoitoon.

Maria said...

Shanna, I'm happy to see you here! And yes, the salve is the loveliest thing and very addictive...

Hei anonyymi, tuotapa en tiennytkään. Kiitos varoituksesta! Milloinkahan noista korkeista lyijymääristä on luovuttu? Omat vanhat astiani kun eivät ole ihan kauhean vanhoja, vanhimmat mahdollisesti jostain 1940-luvulta (villi arvaus!). Enkä käytä niitä pelkästään vaan uusia ja vanhoja iloisesti sekaisin. Täytyypäs etsiä lisätietoa asiasta.

Tanja, hirmu kiva kun tykkäät :)! Naama-aineina on mulla ollut useamman vuoden jo sama hyväksi havaittu pesugeeli ja voide. Ei ihan markettitavaraa, mutta eivät myöskään erikoisen kalliita tuotteita. Ja niissä on kaunis pakkaus, mikä on tärkeää myös! Siksi en tule ostaneeksi apteekin ankeita nesteitä ja rasvoja, vaikka ne varmasti ihan hyviä ovatkin. Mä en ole muuten ikinä käynyt kasvohoidossakaan...