28/03/2009

fabrics on paper - kankaat paperilla


I scanned some fabrics from my stash, modified the colours a bit and printed on paper. Oh, the happiness! One can never have too much pretty papers. I'm going to:


admire them and dream of all the lovely things they can be turned intouse them to cover unpleasant looking booksattach them to the wall, just to rest my eyes on them every now and thenmake Easter decorations of thembecome obsessive about them.

18 comments:

icicle said...

I've never thought of doing that -- what a great idea! Wow, all the possibilities!

tilkkutyttö said...

Voi mikä hieno idea! Minullakin olisi vaikka kuinka paljon rumia kirjoja päällystettäväksi. Mutta ensin pitäisi tietysti käydä ostamassa uusia mustepatruunoita tuohon tulostimeen...

scaredy-cat said...

Miten hyvä idea!

Maureen said...

What a thought, it's fantastic!
So many things you can do with it...

Love,
Maureen

Tanja said...

Nerokasta! Kaunista! Minäkin tahdon!

anu said...

Oi todella mahtava idea!!!Täytyypä koittaa!
iloista sunnuntaita!

Merja said...

Kauniita!

Anonymous said...

Oh! I love, love, love your printed papers, what a great idea!!

Miia said...

Loistava idea ja hauskoja nuo erilaiset tavat käyttää printtejä. Noista pääsiäisviireistäkin tulee niin kauniita... ihana tuo pöydän pinta viimeisessä kuvassa. Juuri täydellinen turkoosin sävy.

Sanctuary said...

Mahtava idea ja kuvattu taattuun kauniiseen tyyliisi!

Vintage living said...

Oih, en panisi tuota kaapin vierelle nostettua kuosia ollenkaan pahitteeksi tapettina seinälläni:) Ihanat kuosit!

himalainen said...

Ihania!! Tämä oli aivan valtavan inspiroivaa, pitää kokeilla myös.

Maria said...

Kiitos rohkaisevista kommenteista kaikille, kylläpä ilahdittavat mieltä! Aattelin ensin, että viittinkö postatakaan, kun tuntui niin yksinkertaiselta idealta tämä. Papereista vaan tuli niin kauniita, että oli pakko! Nyt mieli palaa kokeilemaan yhä uusista kankaista.

Papereista olis mukava tehdä kirjekuoria, käyttää kollaaseissa ja erilaisissa korteissa, yksi halpis seinäkello pitäisi uudistaa ja siihenkin näistä voisi olla... Kaikenmoistahan näistä voisi saada aikaan. Vintage living, tuo kuosi on tähän astisista munkin suosikkini - ja tosiaan siitä tulisi hieno tapetti!

Vinkki kokeilijoille: kannattaa printata muulle kuin perustulostuspaperille. Itse käytin 90 grammaista Fabrianon skissipaperia, se on luonnonvalkoista ja sellaista hiukan huokoisen oloista pinnaltaan. Printeista tulee tunnultaan paljon pehmeämpiä ja miellyttävämpiä, väri ikään kuin imeytyy paremmin ja sävyistäkin tulee syvemmän oloisia kun pohjaväri ei ole ihan kirkas valkoinen. Tai näin minusta ainakin tuntuu, kukin tietysti kokeilee niin kuin tahtoo :).

Icicle, Maureen and Jane: thank you for the paper-love! I'm really happy about this idea, for finding pretty papers here in the north of Finland seems impossible. Besides, now I can enjoy all my lovely fabrics in new form!

Matroskin said...

Apua. Hieno idis. Niin nättejä että tippa tulee silmään.

Tanja said...

Minä käyn joka päivä ihastelemassa näitä papereitasi täällä, ne ovat ihan hurjan viehättäviä! Kuin myös kuvasi. Ei voi lakata katselemasta :)

Celia said...

Ooh, vallan hieno idea!

Olipa kiva, kun kävit blogillani, niin löysin tieni tänne. Kauniita kuvia ja mielenkiintoisia juttuja sinulla!

Piia said...

Kertakaikkiaan mahtava idea, joudun ehkä kokeilemaan itsekin! Olen käynyt melkein koko blogisi läpi ja se on täynnä kivoja juttuja!

Juddie said...

Oh what a great idea! I've never thought of doing that either ... hope you can make lots more beautiful things out of your stash now!