15/07/2008

the treat of the day - päivän herkku

I've been just as inefficient as a baker as a blogger. This beauty is a delicious present for myself, bought from a local summer fair and called the Heartache cake. No heartaches here, I'm glad to say, just feelings of inadequacy in time management. The lovely baby O. sleeps very well at night, but takes only thirty minute naps during the days. This means a good night sleep for me but very little blogging. One has to eat, do household chores and sew at least a little, after all! I amuse myself with composing new posts in my head, just never get to write them here. Quite frustrating.


The past couple of months have been filled with visits from friends, some holiday traveling, stroller walks and just being with the baby. The tiny bundle has turned into a smiling, babbling, kicking and funnily wiggling boy. He is such a joy!I had my cake with the Cath Kidston summer catalogue. Finally I was worthy of having it! I've been faithfully ordering Kidston's catalogues through her website for the last couple of years but have never got one before. The catalogue was a bit of a disappointment, quite thin and the paper was not so agreeable. There was some fun sewing equipment to see, however.

Olen ollut yhtä saamaton leipurina kuin blogin pitäjänäkin. Kakkukaunottaren ostin itselleni lahjaksi paikallisilta vanhan ajan markkinoilta. Nimeltään se on Sydänsurukakku. No, sydänsuruista en onneksi kärsi, mutta riittämättömyyden tunteista kylläkin. Ajankäytön hallinta on aivan hukassa. Ihana O. nukkuu kyllä yönsä oivallisesti, mutta päivisin hän ottaa vain puolen tunnin torkkuja. Minä saan hyvät yöunet, vaan blogia kirjoittamaan en jouda. Täytyyhän sitä syödä, tehdä tarpeelliset kotityöt ja vähän ommellakin! Huvitan itseäni väsäämällä postauksia päässäni, en vain saa niitä kirjoitettua tänne. Aika turhauttavaa.


Pari viime kuukautta ovat täyttyneet ystävien vierailusta, lomamatkailusta, vaunukävelyistä ja ihan vain vauvan kanssa olemisesta. Pikkuruisesta nyytistä on kasvanut hymyilevä, jokelteleva, potkiskeleva ja hassusti kiemurteleva pikku poika. Hän on suuri ilo!


Kakkuni kumppanina minulla oli Cath Kidstonin kesäkataloogi. Olen siis vihdoin sen arvoinen! Jo pari vuotta olen uskollisesti yrittänyt tilata Kidstonin kuvastoa kaupan sivuilta, mutta koskaan aiemmin en ole postia saanut. Harmi kyllä kuvasto oli pienoinen pettymys, ihan ohut eikä paperikaan ei ollut oikein mieluisan tuntuista. Hauskoja ompeluvarusteita ihailin kuitenkin.

9 comments:

Kesiah said...

Kiva, että kirjoitit pitkästä aikaa blogiisi. Tykkään erityisesti sinun valokuviesi seesteisestä ja hallitusta tunnelmasta.

Vauva-arki on ihanaa. Hyvä vain, että keskityt siihen. Kyllä blogia ja muita vähemmän tärkeitä ehtii sitten hommailla myöhemminkin.

Kanerva said...

Vauvan kanssa olemisesta saa ja pitää ottaa kaikki irti. Aika menee niin äkkiä.

Kiva, kun päivitit. Tätä blogia on aina ilo lukea.

Tanja said...

Postauksesi on kyllä päivän herkku!

Ja samaa mieltä Cath Kidston katalogista, tuntuu enemmän mainokselta kuin miellyttävältä elämykseltä. Kun esim. Toast:n tai Noa Noa:n katalogi menee arkistoon, Kidstonin kuvasto menee (ainakin minulla) paperinkeräykseen.

Toivoisin kovasti, ettet potisi huonoa omaatuntoa blogin päivityksestä ainakaan meidän lukijoiden tähden. Uskoisin, että jokainen ymmärtää, ettei arki pienen vauvan kanssa jätä paljoakaan tilaa netissä huuhailuun. Jokainen postauksesi on suuri ilo! Ja vielä suurempi ilo silloin, jos ne on tehty vapaalla mielellä ja omaksi iloksi. Minä ajattelen, että pyyteettömyys on myös blogimaailmassa viisautta. Jokainenhan tätä tekee kuitenkin omasta lähtökohdastaan.

Ihanan iloiset kuvat. Tuli taas ikävä sinua.

Helena på ROOM & serve said...

You got an lovely blog.

Sormustin said...

Olipa kiva tulla vierailulle, ihana kakkukuva ja postaus! Kidstonin kataloogit (mulle on kyllä tullut ne aika nopsaan kun olen tilannut) on kyllä aika mitäänsanomattomia.

Äitinä aika on kyllä ihan eri käsite kuin ennen....... Kiva jos jossain vaiheessa päivää saa hampaat pestyä. Tsemppiä ja nauti ihanasta vauvasta :)

Mitä postaamiseen tulee - Tanja sanoi sen niin hyvin, jokainen omista lähtökohdistaan.

Concha said...

Welcome back! We've missed you!

Annukka said...

Olipas kiva kuulla jotain taas pitkästä aikaa! Pitkään olen jo kuulumisia toivonukki näkeväni.

Tosiaan ei päivitystauoista pidä huolta itselleen ottaa. Itse kun en saa koko blogia aikaiseksi. Niin tämä on täälläkin todettu että ei vauvantuoksuisissa päivissä ole juurikaan vapaata aikaa. Vaan kohtahan tämä on jo ohi, pikkuinen taapertaa kohta kovaa kyytiä jo omin jaloin ennenkuin itse huomaakaan.

Malphi said...

Catalogue looks inspirational though. I might just have to order one now! I want to eat your cake!

Anonymous said...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信