03/01/2008

the new dressing gown - uusi aamutakkiIn some booklet about expecting a baby it said that at this time the mother to be should be treated like a princess. I'm not sure how wise would that be, but I do feel a bit princess-like in this new and warm flannel dressing gown with a pretty flower print and a wide sash that makes an ample bow. It was a sale find which makes me feel like a frugal princess to boot.


Neuvolasta annettiin odotusaikaa käsittelevä kirjanen, jossa kehoitetaan kohtelemaan tulevaa äitiä tässä vaiheessa kuin prinsessaa. En ole ihan varma kuinka viisasta se mahtaisi olla, mutta vähän prinsessamainen olo minulle tulee uudessa, lämpöisessä flanelliaamutakissani. Siinä on soma ja iloinen kukkakuosi ja leveä vyönauha, josta saa solmittua runsaan rusetin. Kaiken lisäksi muutuin prinsessaksi säästöbudjetilla, sillä vaate löytyi alennusmyynnistä oikein sopivaan hintaan.

12 comments:

Sanctuary said...

Ihastuttava kerrassaan, kyllä tuollaisessa lumouksessa kelpaa äitiyslomalaisen lekotella!

Mustikka said...

Onpa söötti prinsessa - aamutakki. :) Onnellista odotusaikaa, voi hyvin!

Tanya said...

Onnea tulevalle, uudelle ja erilaiselle ajalle vauvan kanssa!! :)

Minua ei ainakaan haittaa yhtään, että kohdellaan kuin prinsessaa, kun itsestä tuntuu juuri päinvastaiselta... :) Olo on kuin valaalla kuivalla maalla tai norsulla posliinikaupassa! ;)

tanja said...

Ihana aamutakki, juuri prinsessalle sopiva. Muista hankkia myös tiara! Mukavaa viikonloppua teille!

Matroskin said...

Meinasin ostaa saman meidän lähellä olevasta outletista. Siellä oli pyjamaakin samasta kankaasta, muttei oikeaa kokoa. Kangaskin oli ihanaa paksua flanellia. Siihen on varmasti kiva käpertyä.

Ainoa vauvakirjoista lukemani täsmäävä fakta oli: "Vauvan ensimmäisten elinkuukausien aikana uudelta äidiltä kuolee vähintään yksi huonekasvi." Niin totta! Lopuista teki sitten selvää tutustuminen Myrkytystieto-nimiseen kiinnostavaan teokseen.

Sormustin said...

Ihanaa kangasta!!! Kyllä varmasti suorastaan kuningatarmainen olo tuossa tulee.

Maria said...

Kiitos hauskoista kommenteista, ihan sain taas nauraa!

Tanja, mahtaisi miehelläni mennä aamukahvi väärään kurkkuun jos alkaisin tepastella täällä tiaraan tälläytyneenä ;). Matroskin, pyjama tuosta kankaasta olisi ihana, flanelli on tosiaan niin paksua ja miellyttävää laatua. Vaan onnetonta jos ennuste huonekasvien kuolemasta pitää paikkansa! Meillä kun on nytkin vain yksi kitukasvuinen, lähinnä risua muistuttava oliivipuu. Kohta taitaa tuo viimeinenkin vihreä siis olla mennyttä!

Liivia said...

Lämpimät onnittelut odotuksen johdosta!

AnnaRiikka said...

Oih miten suloinen aamutakki, kylläpä kelpaisi itsekin tuollainen päällä sipsutella :)

Outi from White Country said...

En tajua, miten bloglines ei ollut plokannut näitä uusia postauksia - onneksi tulin tänne ihan spontaanisti!

Ensinnäkin sydämelliset onnittelut odotuksen johdosta! Ihana asia. Ensimmäisen lapsen odottaminen on taianomaista ja jännittävää aikaa, siitä alkaa äidiksi kasvaminen, mikä ei tapahdu yhdessä yössä. Toivotan sinulle hyvää vointia loppuraskauteen!

Ja aamutakki on viehko.

Miia said...

Onnellista odotusta! Aamutakki on viehättävä, siinä kelpaa tosiaan köllötellä äitiyslomalla.

Maria said...

Kiitos teille onnitteluista ja prinsessatakin ihailusta ;)!

Outi, tajusin eilen, että nyt minusta jo voisi sanoa, että olen "viimeisilläni". Ääk, aika käy tosiaan vähiin! Tähän asti kaikki on mennyt helposti ja kevyesti, mutta nyt olo on jo, hmm - raskas. Ja vähän muumimainen. Mutta aika taianomaista tämä on tosiaan ollut, sellaista ihmettelyä ja miettimistä. Kasvamistakin, toivottavasti.