18/11/2007

nappionni - button happiness

Pussillinen nappeja maksoi kymmenen senttiä. Hyrisen tyytyväisyyttäni. Voiko olla somempaa kuin tämä karamellisävyjen sekoitus?


A bag of buttons for ten cents. I'm very pleased. Could there be anything sweeter than this candy-like assortment of pinks and cream?

8 comments:

Mustikka said...

Hassua, minulla kävi tuossa juuri mielessä että olisi ihan kiva kerätä nappeja johonkin lasipurkkiin. Nuo tosiaan näyttävät kauniilta.

Tanja said...

Somaa on! Ja mikä ruusuihanuus nappipurkin alla piileekään?!

maijja said...

Voi mikä ihana kuva, ja mitä ihania nappeja! Tämä pelastaa maanantain, varsinkin jos sattuu olemaan kuten minä: rrrrrakastaa nappeja.

Anonymous said...

candy colored buttons are a delight any day of the week.

Vilijonkka said...

Nam! Ihanissa napeissa on se vika, ettei niitä meinaa raaskia käyttää , kun pitäisi saada ihailla aina vain.

Matroskin said...

Olitpa onnekas. Ostin tänään Fidasta 4 kpl nipun mustia kauhtuneita nappeja ja pöljä vasta kotona katsoin hintaa. 2 euroa!! Neljä kirppisnappia! Punaisia on sitä paitsi vaikea löytää kirpputorilta.

Elina said...

Suloisia nappeja! Yhdestä kotikaupunkini kierrätyskeskuksesta saa kahmia pussillisen vanhoja nappeja eurolla. Vietimme kerran äitini kanssa nappilaarin äärellä varmaan puoli tuntia etsimässä kasasta juuri oikean sävyisiä nappeja... :)

Maria said...

Kiitos kaikille iloisista kommenteista! Tanja, ruusuihanuus on pellavakangasta Jättirätistä. Mallailin sitä nappien kanssa, mutta en vielä tiedä mitä siitä tekisin.

Vilijonkka, tuo parhaan mahdollisen käyttökohteen keksiminen tuntuu olevan aina yhtä ongelmallista, olivatpa kyseessä sitten napit, kangas, nauhat tai muut ihanuudet. Mihin sattuu ei tosiaankaan raaski niitä laittaa, mutta on kai moisten hienouksien haaliminen vain katseltavaksikin vähän noloa...

Matroskin ja Ekub, hyvät nappilöydöt ovat minusta täälläpäin aika harvinaisia. Jospa ihmiset eivät enää ompele niin paljon eivätkä omista ylimääräisiä nappeja? Eihän niitä sitten päädy kirpputorillekaan. Löytäisinpä joskus moisen nappitaivaan kuin kuvailemasi nappilaari Ekub!