03/06/2007

kosketuksia - touches

Satunnaisia kosketuksia tänään, kaiken kevättouhun keskellä:

Pölyinen, kuiva muovailumassa ja leivosformujen viileys. Keittiön sohvan kolhiintunut maalipinta. Kutittava villatakki paljaalla iholla. Kissan turkin lempeä pehmeys. Polttavan kuuma tee kielellä. Miehen karhea poski.
Some random sensations of touch today, in the middle of all the spring bustle:

The dusty dryness of modeling clay and the cool, smooth metal of little cake tins. The worn and ragged paint of the kitchen sofa. Itchy woollen cardigan on my bare skin. The soothing softness of cat's fur. Hot tea burning on my tongue. My husband's rough cheek.

5 comments:

Essun tasku said...

Joissakin kuvissa katse viipyy pitkään... Napsii ja herkuttelee kauneutta silmillänsä!!!Mittailee tarkkaan jokaisen kohdan ja huokaisee ihastuksesta.Minä viivyin pitkäntovin villatakkisi silmukoilla ja puusohvasi patinoituneessa pinnassa.Värit ja muodot kohillensa!!!=O)
Kiitos taas kerran antoisasta kuvanäyttelystä!!
Minä pidän niin kovin herkkyydestäsi!!!=O)

Liivia said...

Kaunista, herkkää ja niin harmoonista, jälleen kannatti poiketa täällä!

Outi said...

Ihania kuvia, niissä on todella kaunis valo! En olisi ikinä itse keksinyt että nuo pikkumuotit voisi laittaa tuolla lailla lasipurkissa kauniisti esille sen sijaan että jemmaisi niitä suurimman osan vuodesta kaapin nurkassa! Kiitos siis oivasta vinkistä!

charlotte said...

I love your display of baking tins in the jar - so so beautiful.

And the sun on the woolen jumper on an old painted bed head looks so homely and cosy

:)

sara said...

this pics are so wonderful!