18/04/2007

keittiön pöydällä - on the kitchen table

Sinivalkoinen posliini on heikkouteni. Maanantaina ehdin lähikaupungin kirpputorille, ja mitäpä muutakaan mukaani tarttui kuin sinivalkoisia astioita - nämä somat Willow-kuvioiset pienet kulhot. Oivalliset jäätelölle tai aamumyslille, luulen.


Eilen iltasella saimme mieluisia vieraita, kun serkkuni ja hänen miehensä poikkesivat kylään pohjoisesta palatessaan. Oli niin hyvä nähdä taas, juoda teetä ja puhella! Vieraita käy meillä aika harvoin, sillä vanhat ystävät ja sukulaiset asuvat kaukana. Olemme asuneet täällä maalla pian kaksi vuotta, mutta en ole oikein hyvin tutustunut ihmisiin. Taidan olla vähän ujo sellaisessa.


I'm quite enamoured with blue and white china. On Monday I had a chance to go thrifting in a nearby town and came home with these pretty little bowls. I really like the Willow-motif.

The other picture is of our kitchen table yesterday evening, after the visit of my cousin (and dear friend) and her husband. It was so deligthful to see them again, to have tea and a talk. We rather seldom have company at our house since our relatives and old friends live far from us. We've lived here in the country for two years now, but I haven't got to know very many people. I guess I'm a bit shy.

2 comments:

Anonymous said...

Hei Ystäväiseni!Tulin tutustumaan blogiisi. Niin mainioita kuvia jotka kaikki huokuu niin kevään valoa! Kirjoittelehan ahkerasti, minäkin yritän olla ahkera kurkkailija.
Piia

Maria said...

Hei vaan Piia! Olipa hauska löytää kommenttisi täältä, tervetuloa vaan kurkkailemaan jatkossakin!

Kuvien ottaminen on mukavaa, mutta sellaista harjoitteluahan se on. Otan paljon kuvia (digikameran ihanuutta) ja karsin sitten kovalla kädellä...