13/12/2010

backyard blue - takapihan sininen


We've been ill almost all autumn, four times already. Just colds, varying from annoying little sniffles to really nasty companions. A week ago, the day these photos were taken, started the latest one. Better now. Sniff.


Meillä on sairasteltu pitkin syksyä, neljästi jo. Flunssia vaan, ärsyttävistä pikku nuhista oikein tympeisiin oireyhdistelmiin. Reilu viikko sitten alkoi viimeisin tauti, juuri kun pitkästä aikaa uskaltauduimme ulos ja nämä kuvatkin napattiin. Onneksi jo helpottaa. Sniff vaan.

6 comments:

Anonymous said...

Moi Maria! Ihania kuvia, juttuja blogissasi. Sain Leenalta vinkin... En ole kuulluut sinusta pitkään aikaan.

Flunssaan kaalia, sipulia ja D-vitamiinia (paljon). Maitohappobakteeri-kuuri ja nenäkannu-huuhtelut ovat lisäksi auttaneet meitä ;)

Suvi

anne from finland said...

Hei Maria! Flunssapöpöt ovat kovasti riehuneet kaikkialla. Toivottavasti pääsette kuntoon!!! Enhän ole vielä lähettänyt sulle luvattuja muumi-piparkakkutalon muotteja? Mukavaa viikonloppua!

Valloittava valkoinen said...

Kiva kun olet palannut ja kuvasi ovat niin kauniita ja mikä ihana lintunen tuossa edellisessä postauksessa.

ja toivotaan että pöpöt antavat rauhan tässä keväällä!
Anu

Maria said...

Hei Suvi, ihana kuulla sinusta! Tervetuloa! Ja kivaa Leena kun vinkkasit Suville. Kaalia - hmm, sipulia -huh, maitohappobakteeri - jees. Nyt on onneksi oltu terveenä taas koko joulun seutu ja haaveilen jo kuoroharrastuksen elvyttämisestä kun äänikin viimein kulkee normaalisti.

Anne from Finland, hei! Saapa nähdä keräämmekö jälleen pöpöt kun nämä lomat loppuvat ja perhe- ym kerhot alkavat ensi viikolla... Kiivaasti täytyy käsiä pestä. Muumimuotteja en ole kyllä muistanutkaan, mutta olihan niistä tosiaan joskus puhetta. Kyllä ne varmasti mieluisat pienelle miehelle olisivat, olet tosi ystävällinen kun niitä meille tarjoat :). Onkos sinulla vielä osoitteeni? Ja mielelläni maksaisin sinulle ainakin postikulut!

Valloittava valkoinen, lintusen piirtäjä kiittää!

Mani said...

Kiva kun taas laitat tänne sanoja ja kuvia - vaikka hiljaisuudellekin on annettava tilaa. Kuvasi ovat
i h a n i a.

Maria said...

Mani! Olipa hauskaa löytää viestisi täältä! Kuvakehuista punastun ja kiitän. Arvostan sanojasi erityisen paljon, kun itse olet huima kuvien kanssa.