03/10/2009

nearby


7 comments:

*Katinkainen* said...

Minulla oli muutama vuosi sitten tuulenpesä suuren suuressa Riihimäen maljassa ja siellä seassa tuikkivat pikkiriikkiset tunnelmavalot.
Kaunis oli tuo kokonaisuus!!<3<3<3
Ei ollenkaan huono tuikkivainen juttu syysiltojen iloksi!!!=O)Huippuihanat kuvat taas!!!
Nappasin paljonkin itselleni tuosta viimeisestä kuvasta!!!

anu said...

Ihanan simppeliä syyskuvaa!

Maria said...

Katinkainen, täällä meilläpäin on paljon tuulenpesiä, ihan lähellä jokea kun asutaan. Ne ovat tosi kauniita minusta, aina keräilen mukaani kun maasta löydän. Tuulenpesä + pienet valot kuulostaa hyvältä yhdistelmältä!

Anu, huomaan, että mulla usein tulee kuvista aika yksinkertaisia ja pelkistettyjä - en tiedä onko se hyvä vai huono. Itse ehkä tahtoisin niihin enemmän asioita tai syvyyttä tai kerroksia. Tai jotain. Lisää jotain. Mutta kai tuo on sitten mulle ominainen tapa nähdä. Tai sitten se on vaan taitamattomuutta :).

Minttumaari said...

Kauniin kuulaita ja puhtaita syyskuvia. Tuulenpesät ovat kiehtovia - olet tallentanut ne ihanalla tavalla ensimmäiseen kuvaan.

anu said...

Voih minä tarkoitin simppelillä ihan kaikkea hyvää ja siis minusta sinun kuvissa on syvyyksiä ja paljon katseltavaa vaikken nyt mikään alan ihminen olekkaan!

Maria said...

Minttumaari, kärvistelen täällä idiotismini kourissa - siis eihän jokirannan tuulisuudella ole oikeasti tekemistä tuulenpesien kanssa. Ovat sienen aiheuttamia, mokomat. Mutta ihanaa, että tykkäsit kuvista!

Maria said...

Anu, taidettiin samaan aikaan kirjoittaa :). Ääk, olinpas epäselvä tuossa aiemmin, ajattelin kyllä koko ajan, että tarkoitit hyvällä kommenttisi. Kiitos siitä! Jäin itse vaan oikein pohtimaan tuota kuvien yksinkertaisuutta, että mistä se vaikutelma tulee ja miten siihen suhtaudun.