13/05/2009

seen on a good morning - hyvänä aamuna nähtyäIn the morning light lies the jolly soldier, red lips and a dashing coat. The wildly floral box was once in possession of Ingrid, filled with her old lady handkerchiefs; there's a subtle scent of perfume when the lid is opened. The buttons are my golden treasure, dimly shimmering. Made of plastic they are, though. And tomatoes - well, who doesn't love tomatoes, especially in a yellow bowl?


***


Aamuvalossa lepäilee hilpeä punahuuli sotamies. Riemukukallinen laatikko kuului muinoin Ingridille, joka säilytti siellä vanhan naisen nenäliinojaan, vaimea hajuveden tuoksu leijailee ilmoille kun kansi avataan. Napit ovat kulta-aarteeni, himmeästi hohteleva. Ovat kyllä muovia. Ja tomaatit - no kukapa ei tomaatteja rakastaisi, keltaisessa kulhossa varsinkin.

6 comments:

anu said...

Kaunista!!!tunnelma niin kiva!

Tanja said...

On on ihanat kuvat! Ja Ingridin laatikko, se näyttää niin kauniilta ja teille sopivalta. Mukavaa, kun paistaa aurinko. Täällä paistaa ja sataa vuoronperään. Sekin on hyvä, maa kaipaa vettä.

tilkkutyttö said...

Tuo sotamies! Mullahan on ihan täsmälleen samanlainen, missähän se on? Lapsuudenkodin varastossa varmaankin. Näyttää jotenkin niin kivalta tuossa kuvassasi, että pitänee kaivaa esille. Ihanan keväinen tunnelma kuvissasi!

Maureen said...

I really love these buttons...

Have a nice week,
Maureen

Maria said...

Anu, mukavaa kun tykkäät!

Tanja, kiitos kiitos! Täällä on tänäänkin ollut hieno auringonpaiste, nyt alkaa maasta puskea jo ensimmäiset vihreätkin. Vihdoin! Unohdin edelliseen kommenttiisi vastata, että tule ihmeessä kylään, tule jo ;)!

Tilkkutyttö, sotamies on minusta ihan mahtava. Hulvattomat punahuulet! Ukkeli löytyi antiikkimarkkinoilta, ja on menossa pojan huoneen koristeeksi sitten joskus kun hänellä on oma huone. Tai voisi kai tuon leikkeihinkin antaa tietysti.

Maureen, I love the buttons too, they are such extremely cute! Happy Friday to you!

Juddie said...

oooh I love the colours in these pictures!